Walden Pond

Der var stor tilslutning 99 personer kom til Bent Thomassen (Bent Grønfeldt ) da han var i Møborg forsamlingshus tirsdag s aften d. 2 oktober for at fortælle om livet som Jager pilot i forsvaret på F 104 Starfighter og senere på Hercules transport maskiner og til idag som Kaptain på et af Thomas Cook Airlines store Airbus 330-200 maskiner med plads til ca. 400 passageren , Bent fortalte om hvordan han blev optaget og om uddannelsen i USA på de forskellige maskine typer.

Bent har også været ret meget i Afrika og flyve nødforsyninger samt forsyninger til Sirius patruljerne i Grønland samt deltaget i eftersøgninger på havet og ikke mindst fløjet med B.S Christiansen for at smide ham ud flere steder på øvelser.

Senere da han var kommet til den civile luftfart planlagte han et tur på 21 dage jorden rundt som startede i Stockholm og gik over København og USA til Hawaii derefter til Tonga øerne og til Melbourne derefter til Indonesien til Vietnam og Indien til sidst Cairo og derfra hjem igen, Bent fortalte om hvad der skulle tages hensyn til Mht. mad og forplejning på turen samt reservedele der kunne forventes at blive brug for under turen som var sammensat så man var på 4 & 5* hoteller når man var på jorden som turist.

Bent indviede også husets nye Projektor som var sponseret af Jysk energi s sponsor pulje og det gjorde det at alle kunne se billeder og små filmklip.

Det var en aften over alle forventninger.

Tak til alle.